~ Glöm dina bekymmer imon kommer nya ~

Tisdag - idag så slutade vi vid ett tiden men vi skulle sluta vid halv tolv men rektorn ändrade, men vi fick sluta tidigare iallafall :) , vi har kollat på film typ hela dagen förutom på matten för att vi hade prov... de var inte så svårt gjorde båda delarna iaf. Idag var de sista arbetsdagen i skolan, så skönt att slippa alla läxor och skit, men man kommer sakna alla kompisar som man inte brukar träffa annars. Nu sitter jag i de sköna vädret och väntar på att alicehunnie :love: ska komma, så kul vi kommer ha de. Imon är de friluftsdag på Öxnegården, vi ska typ orientera eller något sånt. Men nu så ska jag äta men vi ses iallafall :love:


CIAAOO!

Bloggpaus...

Varför jag är så osocial på bloggen är för att jag har haft mycket prov oså men ska försöka blogga iaf.

Söndag - idag så spelade vi match mot Aneby och de gick jätte bra vi vann med 3-0 bra jobbat tjejer! Nu ska man bara vila och sen plugga matte och so, men vi hörs iallafall.

byee!/ maja

Fredagen den 13

Fredag - Idag så har de inte varit en vanlig skoldag haha... verkligen otur :o
Det började med att olivia gömde min mobil och jag letade och frågade alla sen så visade sudiye min mobil och sa att de var olivia som hade tagit den och jag spruta vatten på dem (för skojs skull) och sen när vi kom ner till skåpen så tog sudiye sin vattenflaska och börja spruta på mig så jag blev dyngsur och då börja jag spruta på henne igen för att hon gjorde mig dyngsur, och sen fick vi torka golvet x) HAHA men kul var de, fast de som inte var roligt var att jag var helt genomblöt..... iallafall älskar dig kvinna :) :love:
Men iallafall vi hade alla våra lektioner förutom musik och de suger :p aja men hajdå :D


CIAO! :D

RSS 2.0